Ik heb talent!

Probeer het Talentenpaspoort nu 30 dagen gratis uit

Dave Schellekens

Hoe maak ik mijn talenten zichtbaar?

Ons Talentenpaspoort is een digitaal groeidocument dat laat zien wie je bent! Binnen een handomdraai heb je al een profiel gemaakt dat gezien mag worden. Uiteraard helpen wij je daarbij met ons uitgebreide stappenplan waar we je ook reeds ‘uitdagen’. Tijdens het invullen kom je er achter wat jouw kwaliteiten en skills zijn. Je porfolio kan je vullen met certificaten, referenties, foto’s, werkstukken, (school)opdrachten en/of video’s. Deel jouw Talentenpaspoort met anderen en maak (als je durft…) een eigen video! Je kan zelf aangeven wat je wel en niet zichtbaar wil maken. Volledig AGV-proof!
Maak vrijblijvend een account aan en je krijgt van ons het stappenplan waar je direct mee aan de slag kan.

Nu 30 dagen gratis uitproberen!

Waarom Talentenpaspoort?

Dit is je kans om te laten zien wie je bent en waar je talenten liggen. Iedereen beschikt namelijk over één of meerdere talenten en met de juiste tools en begeleiding kunnen die inzichtelijk gemaakt worden. Bovendien, het Talentenpaspoort bied je de kans om alles van jezelf te laten zien en gaat op veel meer in dan alleen de ‘wat’. Jezelf op een natuurlijk manier kunnen voorstellen, jouw specifieke persoonskenmerken, de kwaliteiten die je huis hebt, waar je als persoon voor staat, al met al, die aspecten die een maximale waarde geven aan jouw Talentenpaspoort en het verhaal vertelt. Jouw verhaal!

 

waarom-talenten-paspoort

Wat krijg ik?

Gratis uitproberen

30 dagen gratis uit te proberen.

Support

Direct support op je vragen via de mail.

Altijd toegankelijk

Je paspoort blijft ook na de proefperiode toegankelijk.

Stappenplan

Een stappenplan voor een volwaardig groei paspoort.

Lage kosten

Voor maar € 15,- per jaar toegang tot alle functies.

Registereer je nu!​

Meest gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Een Talentenpaspoort is geen vervanging, maar een aanvulling op de cijferlijst. Het is een middel om de focus te verleggen van ‘welke cijfers haal jij?’ naar ‘wat kun je doen om te ontdekken waar je goed in bent en hoe zou je dat kunnen en willen aantonen?’.

Het draagt bij aan autonomie, want de omgeving is en blijft van de gebruiker en daarmee heb je de ruimte om zelf te kiezen hoe je wil aantonen dat zij zich ontwikkelen. Daarbij brengen zij ook in kaart welke ervaringen ze hebben opgedaan die daaraan hebben bijdragen, zodat ze verbanden leren leggen tussen nieuwe ervaring opdoen en de kans om te groeien. De omgeving is interactief gemaakt, zodat je als docent gemakkelijk en laagdrempelig in gesprek kunt gaan. Daarmee versterk je de relatie vanuit jouw rol als coach. Ingebouwde functionaliteiten bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid om feedback en complimenten te geven. Doordat er een verzameling ontstaat en ontdekt wordt waar diegene goed in is en waar die uniek in is, ontstaat er een gevoel van trots en meer zelfvertrouwen. Dit ben ik en dit kan ik al!

Stagebedrijven en werkgevers krijgen door middel van het Talentenpaspoort in één oogopslag een realistische, overtuigende en persoonlijke eerste indruk krijgen. Doordat zij via dit middel veel duidelijker en vollediger kunnen zien wie ze voor zich hebben en waar de persoon in kwestie naar op zoek is, is de stap naar het tot stand komen van de juiste match snel gemaakt. Het Talentenpaspoort kan daarbij gekoppeld worden aan een eigen Community- en Matchingsplatform dat de school en het bedrijfsleven regionaal en per sector direct met elkaar in verbinding brengt. 

In onze visie is LOB verbindend en vakoverstijgend en kan er op ieder moment, iedere plek iets plaatsvinden dat bijdraagt aan de voortgang. Door met een Talentenpaspoort te werken geef je een tool in handen om realtime vast te leggen hoe zij groeien en ontwikkelen. De tool maakt het proces en de opbrengsten van het proces inzichtelijk. Immers bij ieder vak, en iedere ervaring binnen en buiten de school liggen kansen om te ontdekken, en te leren. 

1. Talentenpaspoort Basis voor de individuele gebruiker. Dit account is altijd gratis en je behoud de twee tabs ‘over mij’ en ‘mail mij’.
2. Talentenpaspoort Premium voor de individuele gebruiker. Dit is het volledige account met alle functionaliteiten en kost 1 euro per maand waarvan de eerste 30 dagen gratis zijn.
3. Voor het onderwijs is er een speciale prijs van 12 euro per jaar.
4. Voor overige bedrijven is er de prijs van 18 euro per jaar.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.